COCOONZZ

INTERIEURADVIES

Op zoek naar interieuradvies voor  woning of bedrijf? Cocooonzz helpt je graag verder. 

Kleur & materialenplan

Je kent vast van die ruimtes die volledig in balans lijken te zijn. Alles klopt, van kleuren en materialen tot uitgekiende verlichting. Kleuren en materialen kunnen zoveel voor je doen, want de juiste keuze versterkt de sterke punten van de ruimte. Welke kleuren werken het best, welke stoffen combineren fijn en welke invloed heeft het aanwezige licht?  Een kort advies of een uitgebreid plan, interieuradvies is altijd maatwerk. Ik werk met 3D visualisatie zodat u een realistisch beeld heeft van het advies. Meer informatie? Neem gerust contact op voor een gesprek.

Indelingsplan

De juiste indeling voor huis en bedrijf is niet altijd eenvoudig.  Denk aan de juiste looproutes die rekening houdt met de zichtlijnen, afmetingen, functionaliteit en uw doelstellingen. Cocoonzz werkt met 2D&3D visualisatie. Zo weet u precies waar u aan toe bent! 

Verlichtingsplan

Een lichtadvies voor een bepaalde ruimte of een totaal lichtplan? Dat kan! Uitgekiende verlichting helpt de sterkte punten te benadrukken, een fijne sfeer te creëren en ondersteunt de functie van de ruimte. Behoefte aan een deskundig advies? Bel of mail gerust voor een kennismaking.

Accessoiresplan

Is alles naar uw zin maar mist u net de finishing touch in woning of bedrijf? Met styling of re-styling op maat maakt Cocoonzz graag het verschil. Een stylingsplan met personal shoppinglist of voor u pad, maatwerk van Cocoonzz Interieurstyling is altijd persoonlijk en betrokken.

 

Benieuwd wat Cocoonzz voor u kan betekenen? Neem contact op. Wil je vast inspiratie opdoen? Lees dan mijn interieurblog.

 Cocoonzz 

Legolas 6 5663TA Geldrop 
(31)612923024

info@cocoonzz.com

 

KvK17233969 BTW 182304875

Algemene voorwaarden

VOLG ONS