INTERIEURONTWERP GENOENHUIS GELDROP, REGIO EINDHOVEN

Voor deze opdracht in Geldrop maakte ik een interieurontwerp toegespitst op  indeling, kleur & material en meubilair. Ook de trapbekleding werd meegenomen in het ontwerp.  De opdrachtgever wilde graag een andere indeling van de nog te plaatsen keuken en liep daarbij vast met de indeling .Om de grote aanbouw en voorkamer optisch te verdelen werd gebruikt gemaakt van een roomdivider in de vorm van een haard met 3 zijdig beeld. Zo kan men zowel vanuit de voorkamer, keuken/eetgedeelte en relaxhoek genieten van het haardvuur. 

Daarnaast werd gekozen voor een industriële schuif loftdeur om ruimte besparen en een tv kast met lift voor een rustig beeld in het zitgedeelte.

Loop je vast met je interieur of heb je een nieuwe woning? Je bedrijf (opnieuw) inrichten of restylen? Cocoonzz Interieurontwerp is actief in de regio Endhoven en Limburg, bel of mail mij gerust voor een vrijblijvende kennismaking.Ik help je graag verder! Kun je niet langer wachten, lees dan vast mijn interieurblogs waarin ik allerlei vragen beantwoord of volg mij op Facebook. Voel je thuis!

 Cocoonzz 

Legolas 6 5663TA Geldrop 
(31)612923024

info@cocoonzz.com

 

KvK17233969 BTW 182304875

Algemene voorwaarden

VOLG ONS