Verkoop & Vastgoedstyling

Totaalpakket

Kosten

Uw pand of vastgoed of bedrijfspand in de verkoop of verhuur, een tijd waarbij veel op u afkomt en waarbij men uiteraard de beste prijs wil realiseren. Het is al langere tijd duidelijk, verkoopstyling draagt bij aan beduidend meer opbrengst. Na verkoopstyling levert uw pand gemiddeld EUR 5000,- meer op. U verdient uw investering gelijk terug! Cocoonzz Interieurstyling kijkt vanuit de ogen van de potentiële koper. Om welk type huis gaat het, welke doelgroep is hierin geïnteresseerd en wat spreekt hen aan? Deze informatie vertaal ik tot een verkoopstyling op maat. Zo onderscheidt uw pand zich van het overige aanbod en dat is uiteraard gunstig voor uw portemonnee.

 

Cocoonzz zorgt niet alleen voor een goede gestyde woning of vastgoed. Ook voor een goede fotoreportage en een 3D visualisatie van een ruimte waarbij de mogelijkheden voor kopers niet direct zichtbaar zijn kunt u bij Cocoonzz Interieurs terecht. Handig, zo heeft u 1 aanspreekpunt en zijn de zaken goed op elkaar afgestemd. 

 

Goed om te weten; verkoopstyling is aftrekbaar van de mogelijke overwaarde van uw pand. De overwaarde wordt hierdoor lager en het bedrag waarover u (hypotheek)rente mag aftrekken hoger. Het bedrag wat u terugkrijgt is afhankelijk van uw inkomsten en belastingschaal.De kosten van verkoopstyling worden berekend op basis van de afmetingen/ hoeveelheid ruimtes en de staat van de woning. U krijgt altijd vooral een duidelijke offerte zodat u weet waar u aan toe bent. Verkoopstyling is maatwerk, gerust contact voor meer informatie.

Vastgoedspecialist of projectontwikkelaar?

Projectontwikkelaar of vastgoedspecialist? Maak een onvergetelijke indruk op uw potentiële huurders of kopers. Met de juiste inrichting of styling is uw pand sneller verhuurd of verkocht. Turnkey of deelconcept, aan Cocoonzz Interieur heeft u een flexibele partner die graag met u meedenkt. Fijn voor u rendement, zodat u snel weer kunt doen waar u goed in bent ! Cocoonzz Interieur creëert een interieur met sfeer en de " YES" factor die uw doelgroep aanspreekt. Ook uw pand verdient die optimale presentatie! Kennismaken? Neem gerust contact op, ik sta graag voor u klaar!

 Cocoonzz 

Legolas 6 5663TA Geldrop 
(31)612923024

info@cocoonzz.com

 

KvK17233969 BTW 182304875

Algemene voorwaarden

VOLG ONS